ATPALAIDUOJANTI, HARMONIZUOJANTI GARSŲ SESIJA

Renginiai

Garsus girdime ne tik ausimis, bet ir visu savo kūnu, net yra sakoma, kad kiekvienas organas turi savo vibracinį dažnį. 60% žmogaus kūno yra sudarytas iš vandens, todėl tai daro žmogaus organizmą labai imlų vibracijoms ir dažniams. Kai garso bangos susitinka su kūnu, jos sukelia audinių vibracijas. Jos savo ruožtu tiesiogiai veikia įtemptas ar užblokuotas kūno zonas ir padeda jas stimuliuoti, išjudinti ir atpalaiduoti užsisenėjusią energiją.
Garso sesijos metu vyksta patyriminė kelionė į savo vidų. Smegenų bangų dažnis lėtėja, atpalaiduojama nervų sistema, pasiekiama meditacinė būsena, tuo pačiu subalansuojama organizmo ląstelių visuma, harmonizuojama savijauta.
Kiekvienam ši patirtis vis nauja, neištyrinėta. Kartais ji baugina, kartais ramina, kartais ateina suvokimai, atsakymai.
Skambės gongai, skambantys dubenys, krikštoliniai dubenys, vandenyno bugnas.... Sesiją vesiu aš Sigita, erdvės „Garso rato“ įkūrėja.
Garsus semsite į save gulint ant kilimėlių (kilimėlius, pagalves ir apklotus rasit vietoje), svarbu patogi apranga. Po valandą trukusių garsų maudynių bus galima pasimėgauti arbata.
Tinka bet kurio amžiaus žmogui. Nerekomenduojama žmonėms, turintiems psichikos sutrikimų, po neseniai atliktų širdies operacijų.
Sesija vyks Radviliškis, Maironio g. 18, trečias aukštas.
REGISTRACIJA asmenine facebook žinute,
ar tel. Nr. +37061094224.
Dalyvio mokestis – 15 eurų.
Tad susitikime TREČIADIENĮ, spalio 16d., 18.00 val., (geriausia atvykite 10 minučių anksčiau).